Hopp til hovedinnholdet

Fisk og skalldyr kurs

Se i kompetanseboka.no, om hvilken dato du har blitt invitert til!

Opplæringskontoret innkaller til kurs i fisk og skalldyr for lærlinger og lærekandidater innen kokkefaget. Kurset er praktisk rettet, og vil være basert på målene i læreplanen.

På grunn av innkjøp av råvarer er vi avhengig av at du melder deg på raskt!

Kurset starter kl 08:30 – vis respekt for kursholder og andre deltagere og møt opp i god tid, slik at du er ferdig skiftet og klar ved kursstart.

Ta med:

  • Alle tar med SKARPE KNIVER til filetering og en kokkekniv
  • Penn og papir
  • Alle stiller i rent arbeidstøy

Dato:               08.02-2018

Tidspunkt:      kl 8:30 - 16.30

Sted:               Hjalmar Johansen vgs (v/Skien Fritidspark) Moflateveien 38, 3733 Skien

Kursholder:    Oddvin Slåttedalen mob: 90 54 57 96

Kurset er en del av opplæringen og det er møteplikt. Er du forhindret i å komme må du gi beskjed snarest.

Dersom lærlingen eller lærekandidaten ikke møter, plikter bedriften å gi opplæring i målene innenfor temaet. Avlønning i forhold til kurs er en avtale mellom bedrift og lærling/lærekandidat.

Bekreftelse på deltagelse gjøres via Kompetanseboka.no

Dersom du trenger transport til kursstedet, så må du si fra. Det er også lurt om du eventuelt snakker sammen med de andre deltagerne om felles transport.  

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler