Hopp til hovedinnholdet

Service- og administrasjonsfag- for deg som trives med å yte service

Kontor- og administrasjonsfag - for deg som trives med å yte service

Dette er noe for deg som trives med å yte service, finne fram arkivet ringe rundt til kunder, skrive brev, sørge for at posten kommer ut, søke på lnternett etter informasjon, sjekke priser eller skrive referater. Noen dager er rolige, noen er litt mer hektiske. Du får et godt innblikk i arbeidslivet.

Du kan lære mye hvis du setter deg inn i hva slags oppgaver kontoret har. Som lærling får du etter hvert prøve deg i flere avdelinger og jobbe selvstendig med oppgaver, du får veiledning, blir fulgt opp og innviet i oppgaver som gjør at du gleder deg til neste dag på jobben. PC og tilgang til Internett, telefon og kopimaskin skal du normalt ha. Du får lære om administrasjon, regler i arbeidslivet, hvordan man setter opp en telefonkonferanse eller arrangerer kurs. Du lærer å samarbeide og får også sjansen til å praktisere fremmedspråk.

Får du rutinene under huden sparer du deg selv og kanskje også andre for mye unødig arbeid. Det hjelper å ha orden, både i hodet og i papirene. Er du aktiv og kommer med forslag hvis du ser at noe kan gjøres annerledes eller enklere, kan du påvirke jobben.

En kontorlærling jobber ikke alene. Du er en del av et team der alle gir og tar. Er du åpen for å lære og liker å yte, er du verdifull for teamet. Da kommer du også raskere inn i det sosiale miljøet.

Søknadsskjema for læreplass

Bli lærebedrift

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler