Hopp til hovedinnholdet

Referanse fra tidligere lærlinger

Helene sin erfaringer fra oppholdet i Danmark

Jeg fikk høre om Erasmus+ prosjektet via opplæringskontoret OSS & RM og bestemte meg for at dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til.

Siden jeg skulle bli baker var entusiasmen stor når jeg fikk muligheten til å ta deler av læretiden min i Danmark, i 6 måneder. I løpet av oppholdet var jeg på to forskjellige bedrifter: Haals Bageri og Penny Lane i Aalborg.

Jeg bodde hos en familie bare noen minutter utenfor Aalborg sentrum. Det var opplæringskontoret som hjalp meg med å finne bolig, og jeg fikk stipend som dekket både reise og boutgifter.

Som baker jobbet jeg om natten, fra kl 02.00 – 10.00.
Haals bageri var en type «industrielt bakeri», mens Penny Lane var et mer «håndverks bakeri». To veldig ulike arbeidsplasser, som begge har gitt meg mye erfaring. Dette kommer godt med i andre jobbsituasjoner, og jeg sitter igjen med masse erfaring og kunnskap.

Erasmus+ er virkelig noe jeg kan anbefale for alle som ønsker å utfordre seg selv litt ekstra. For via dette prosjektet kan man lære nye arbeidsmetoder, språk og kultur, og selvfølgelig muligheten til å utvikle seg selv innenfor faget sitt.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler