Hopp til hovedinnholdet

Visningstur til Frankrike

Lærlinger innen kokkefaget og servitørfaget får tilbud om dette.

OSS & RM inviterer 2.års kokkelærlinger til en "visningstur" i Fayence, i Frankrike. Denne turen vil gi dere mulighet til å prøvejobbe i våre samarbeidende restauranter, se byen og området rundt, og treffe menneskene som arbeider der.

Turen er kun for de som tenker at det ville være spennende å jobbe utenlands etter endt læretid. Datoer er enda ikke fastsatt, men det pleier å være i løpet av de første ukene i september. OSS & RM har flere samarbeidspartnere i området rundt Fayence, som dere vil få anledning til å knytte kontakt med.

I slutten av denne uken med ”prøvejobbing” blir dere selv enige med kjøkkensjefen om å komme tilbake for å jobbe videre, etter endt læretid. Bedriftene har sesong fra påske til midten av oktober, og de ønsker norske nyutdannede kokker og servitører velkomne til å jobbe hos dem, i kortere eller lengre perioder innenfor dette tidsrommet. Det er smart å tenke langsiktig og gjøre avtale for neste års sesong.

Synes du dette er interessant, så vil OSS &RM legge til rette for at du vil få muligheten til å bli kjent med våre samarbeidende bedrifter i Fayence.

En slik kontakt gir en flott mulighet til faglig påfyll, oppleve det franske kjøkken, kultur og levemåte. Ta kontakt med Hanne, dersom du har spørsmål rundt gjennomføringen. Egenandelen for denne turen er 1.800,-

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler