Hopp til hovedinnholdet

Dessert kurs - Tekstur, smak og drikke

10.00-16.00 2. mars 2020

Sted: Wesselgården, Kil i Sannidal

2. års lærlinger skal få undervisning i hvordan vi skal lykkes med desserter, ved å kunne helt grunnleggende spennende teknikker.

2. års lærlinger skal få undervisning i hvordan vi skal lykkes med desserter, ved å kunne helt grunnleggende spennende teknikker.

Vi tar utgangspunkt i en type bær, og av disse skal vi lage ulike desserter med ulike teksturer. Vi skal lære å bruke Glukose, Lesitin og Agar Agar.
Vi skal lære å lage Parfait med f.eks brunost, geitost og andre spennende varianter –
Vi skal glasere og karamellisere f.eks. gryn og spelt
Snakke om smaksnoter – om drikke til dessertene – vin og øl

På grunn av innkjøp av råvarer er vi avhengig av at du melder deg på!

Kurset starter kl 10:00 – Da dette kurset er langt unna, ønsker vi å ha en fellestransport nedover. Dere som har muligheten og ønsker å kjøre, ønsker vi at sender melding til OSS & RM på 464 11 778, slik at vi kan fylle opp bilene og reise sammen nedover.  

Alle tar med:
Penn og papir
Alle stiller i rent arbeidstøy
Kurset er obligatorisk og en del av opplæringen for ordinære lærlinger. Er du forhindret i å komme må du gi beskjed snarest.

Fagbrev på jobb kontrakter møter etter eget ønske – Dersom du ønsker å møte, må du melde deg på! 
Dato: 2. mars
Oppmøte: kl 10:00 – 16.00
Sted: Wesselgården, Kil i Sannidal
Kursholder: Nina Wessel Toft
Kontaktperson: Hanne L. Sondresen: 907 430 62
Dersom lærlingen ikke møter, plikter bedriften å gi opplæring i målene innenfor temaet. Avlønning i forhold til kurs er en avtale mellom bedrift og lærling.

Søknadsskjema for læreplass

Bli lærebedrift

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler