Hopp til hovedinnholdet

NAV Telemark

NAV i Telemark består av 16 lokalkontor og vi er 450 medarbeidere fordelt på statlig og kommunalt ansatte. NAV er en spennende arbeidsplass som er i kontinuerlig utvikling. Stadig flere tjenester vil være digitaliserte og automatiserte i tiden fremover, slik at den som trenger NAVs tjenester i større grad kan få dem når det passer den selv.

Den viktigste oppgaven for NAV er å sikre at flere mennesker får mulighet for arbeid og aktivitet. Det vil derfor alltid være behov for medarbeidere som er engasjerte i dette oppdraget, interesserte  i mennesker og som vil utgjøre en forskjell.

I NAV jobber det mennesker med ulik kompetanse og ulike arbeidsoppgaver. Det kan blant annet nevnes pedagoger, samfunnsvitere, økonomer, jurister, sosionomer, leger og psykologer. NAV har altså behov for medarbeidere med mange ulike utdannelser.

Ungdom og unge voksne er viktigst for NAV i Telemark. Vi vet hvor stor betydning det har at ungdom har en meningsfull aktivitet, enten det er skole eller jobb. Derfor ønsker vi å bidra til dette gjennom å være en lærebedrift.

Velkommen til oss!

Navn: NAV Telemark

Adresse: Torggata 18, 3717 Skien

Telefon: 55 55 33 33

E-post: nav.telemark@nav.no

Faglig leder: Løberg, Hilde Yrstad

Nettside: https://www.nav.no/Forsiden 

Søknadsskjema for læreplass

Bli lærebedrift

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler