Hopp til hovedinnholdet

Kragerø Resort Drift AS

Hva med å ta læretiden på spa hotellet i sommerbyen Kragerø?

Vi på Kragerø Resort har tatt i mot lærlinger i flere år. Vi kan tilby lærlingplasser innen resepsjon-, reiseliv-, servitør og -kokkefaget. Vi har en grunnleggende positiv holdning til opplæringsprosessen og stiller gjerne opp som lærlingbedrift. I læretiden kan vi forberede våre lærlinger til arbeidslivets krav og gi dem opplæringen de har krav på etter opplæringsloven og læreplaner. Vi er med på å forme dem til gode servicemedarbeidere og målet er bestått fagprøve etter læretiden.

Fordelen hos oss er vårt Resort konsept med mange forskjellige avdelinger:

Housekeeping, Teknisk avdeling, Golf, Resepsjon, Spa, Restaurant og Kjøkken. Lærlingene (avhengig av faget og læreplanen selvfølgelig) har anledning til å jobbe i flere avdelinger i 2 års-perioden.

Her noen sitater/ord fra 2 av våre nåværende lærlinger og Ornjira som var lærling hos oss frem til i sommer. Dere må rette litt på norsken og plukke ut det som dere ønsker, men synes de er hyggelig lesning:

«Jeg som lærling i resepsjonistfaget på Kragerø resort liker jeg meg veldig godt å samarbeide med teamet. Jeg blir godt opplært og lærer noe nytt hver dag. Kragerø resort er et stort hotell, med mange forskjellige avdelinger som er gøy og lære om. Jeg som resepsjonist jobber også i spa- resepsjonen, og inn i mellom i baren. Noe som får meg til å være interessert i mine hverdagsoppgaver er de jeg jobber med, og hvordan jeg blir lært opp. Alle avdelingene på vårt hotell er Profesjonelle i sine oppgaver, og hvordan dem er på med gjester. Jeg ville anbefalt dette hotellet for absolutt alle som er interessert i å jobbe med en stor bedrift, og som liker å være aktiv på alle måter.»

Florentina

''To år som lærling i resepsjonen har vært utfordrende og lærerikt, ingen dager er like, hver dag byr på nye utfordringer. Under lærlingtiden har jeg alltid hatt en veileder og kollegaer som leder og hjelper meg til rette veien. Jeg fikk også råd og tips om hvordan jeg kan planlegge og gjennomføre opplæringen.'' 

Ornjira

«Å være læring på Kragerø Resort har jeg selv trives sykt bra her, man bli kjent med mange kollegaer i forskjellige landsdel i verden. Alle ansatte på hotellet er hyggelig mot deg også flinke til å lære deg som læring. Jeg har da hvert inngjenom de fleste avdelinger, dere aner ikke hvor mye jeg har lært og nå sitter igjen med erfaringer. Igjennom læring tiden min har jeg alltid hatt faglig leder og  kollegaer som hjelper meg når jeg trenger hjelp til. Kragerø Resort er et fantastisk læreplass der nye læring bør søke, du har så mye å lære her enn de fleste hotell. Her på Kragerø Resort har du Golf avdeling, spa avdeling, housekeeping avdeling, spa avdeling og mange flere avdelinger som du kan lære deg. I løpet av 2 årene kan jeg garantere dere at dere komme til å lære mye og nye ting hverdag.»

Suphattra 

Navn: Kragerø Resort Drifts A

Adresse: 3788 Stabbestad

Telefon: 35 97 11 00

E-post: Katja.rorholt@krageroresort.no

Faglig leder: Rørholt, Katja

Nettside: http://www.krageroresort.no/ 

Søknadsskjema for læreplass

Bli lærebedrift

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler