Hopp til hovedinnholdet

Kokk

Vi er glade for at disse bedriftene allerede har valgt sin lærling i kokkefaget for 2022:

Rustikt og koselig restaurant med tradisjonell norsk mat. Beliggenhet midt i Skien sentrum, på idylliske Langbrygga.

På Haukeliseters kjøkken er de opptatt av tradisjonell norsk mat og lokale leverandører. Norsk mat-tradisjon kombinert med moderne smaker, ny utførelse og en fantastisk utsikt, legger grunnlag for en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.

Hos Jacob og Gabriel står lokale råvarer, gode smaker, kunnskap og stolthet i sentrum for matlagingen. Her kan du få servert dagens husmannskost eller fordype deg fullt og helt i en 7 retters meny.

Jonas B. er flott jazz inspirert restaurant, som ligger nydelig til Bratsberg Brygge i Porsgrunn. De serverer alt i fra utsøkt pizza, pasta, salater og annet godt, både inne og ute langs med utsikt over Porsgrunns elven. Restauranten sjefen er også prøvenemnd i servitørfaget.

Tradisjonsrike telemarkshotell 8 km fra Rauland sentrum med rom og leiligheter.

Tollboden Restaurant ligger nydelig til mellom sjøbodene innerst i Blindtarmen i Kragerø. Der for du servert deres klassikere, mens de lar nytenking og spennende smaker også få presentere seg. Det er ingen hemmelighet at Kragerø er Norges sommerby, derfor er det veldig hektisk og moro der på sommeren. 

Tuddal Høyfjellshotell fra av 1800- tallet.  Hotellet har en utsikt mot fjell, skogkledde åser og levende fiskevann. Mattilbudet er en viktig del av dette hotellet. De er stolte presentere måltider som består av de beste kortreiste råvarene i Telemark, som blir presentert på en utsøkt måte.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler