Hopp til hovedinnholdet

Servitør

Tidligere Solvika Cafe er nå bygd om til en unik restaurant.

La Bodega serverer god spansk tapas, salater, fisk og kjøttretter i et koselig og avslappet spansk inspirert miljø.

Tuddal Høyfjellshotell fra av 1800- tallet.  Hotellet har en utsikt mot fjell, skogkledde åser og levende fiskevann. Mattilbudet er en viktig del av dette hotellet. De er stolte presentere måltider som består av de beste kortreiste råvarene i Telemark, som blir presentert på en utsøkt måte.

Deres hovedrestaurant er lys og romslig. Her serveres frokost, lunsj og middag. Til frokost er det et godt buffet utvalg. I lunsjen serveres enten en to rettersmeny eller en lunsjbuffet. Til middag er det en stor buffet med transjering av kjøtt, eller en tre rettersmeny som serveres. 

Quality Hotel Skjærgårdens kjøkken bruker sesongens råvarer fra lokale produsenter, og byr på spennende smaks-kombinasjoner hvor alt lages med glede, nyskapning og kreativitet. Alltid er deres hjørnesteiner i både planlegging og gjennomføring.

Jonas B. er flott jazz inspirert restaurant, som ligger nydelig til Bratsberg Brygge i Porsgrunn. De serverer alt i fra utsøkt pizza, pasta, salater og annet godt, både inne og ute langs med utsikt over Porsgrunns elven. Restauranten sjefen er også prøvenemnd i servitørfaget.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler