Hopp til hovedinnholdet

Alle medlemsbedrifter

Clarion Collection Hotel Bryggeparken ligger til i Skien sentrum og er en del av Nordic Choice Hotels Kjeden. Konseptet til denne bedriften er at gjesten skal være i fokus. Hotellet har mange stamgjester og tilbyr fasiliteter som gjør at gjesten skal føle seg som hjemme. De serverer frokost, Afternoon Sweets og kveldsbuffé til alle sine overnattingsgjester. 

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 300.000 medlemmer. Organisasjonen består av 57 medlemsforeninger med tilknyttede lokallag. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.

Ved foten av Sør-Norges høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk Høyfjellshotell. Det som i 1970 startet som en liten fjellstue, består i dag av hotell, leiligheter, store flotte fjellhytter og et komplett skisenter. De har store konferansefasiliteter og 91 hotellrom. 

Hvite Busser har siden 1992 arrangert kunnskapsreiser  og klasseturer som har et unikt program.  Erfaringsmessig gir dette et stort faglig og sosialt utbytte for ungdommene som reiser med dem. De fokuserer temaer rundt menneskerettigheter, menneskeverd og demokrati ved å bruke kunnskapen og minnestedene fra det som skjedde under den annen verdenskrig. De reiser blant annet til Warszawa, Gdansk, Krakow, Berlin, Brussel m.m.

Kragerø Resort er mer enn bare rom til leie. Hotellet har et 1700 mål stort opplevelseområde, med spa-anlegg, tennisbaner, golfbaner, beach club, kajakker, konferansesenter, restauranter og et omfattende aktivitetstilbud i hele Kragerø distriktet. Hotellet ligger nydelig til på Stabbestad, hvor du får panorama utsikt over sommerbyen Kragerø. 

Quality Hotel Skjærgården ligger helt ved vannet, ca. 15 minutter fra Langesund. Hotellet er en del av Nordic Choice Kjeden, hvor de tilbyr gode konferansemuligheter og flott badeanlegg for sine gjester. Vinterhalvåret er det primært business og konferansegjester som benytter hotellet, mens om sommeren er hotellet fylt med barnefamilier i alle aldre.  

Sandviken Camping tilbyr overnatting, aktiviteter og campingplass nær Rjukan. Sandviken Camping ligger helt nord i Tinnsjøen. Med 4 stjerners camping som har åpent hele året har vi en rekke muligheter som: Hundekjøring, Kanoutleie, Strikkhopp, Is-klatring, Badeland og mye mer. 

Hotell fritidsparken ligger rett ved Grenlands største idrett- og fritidssenter, hvor de tilbyr alt ifra: Skøytehall, klatrepark, frisbeepark, tennisbaner, badepark, friidrettsarena med mer. I tillegg er hotellet kun 3 km utenfor Skien Sentrum.

Straand Hotell AS ligger i bygda Vrådal, en turistbygd som byr på opplevelser og aktiviteter hele året. Hotellet er kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid.

Tele-Tur AS er spesialister på reiser for lag og foreninger og har kunder fra hele sør-øst Norge. De arrangerer alt fra korte transporter til turer fra 1 - til så mange dager som er ønsket. De er først og fremst eksperter på å arrangere turer for lag, foreninger og grupper. Selv om det er bussturer som er deres hovedprodukt, så arrangerer de også flotte turer med fly ut i Europa.

Midt i Skien sentrum ligger det kjente rosa hotellet Thon Hotel Høyers. Her har de store konferansemuligheter og Skien by med sine aktiviteter som Telemarkskanalen, Ibsen, Brekkeparken og shopping, rett utenfor døren. 

Tuddal Høyfjellshotell er Norges eldste høyfjellshotell, med godt bevarte historiske gjenstander som er på utstilling. De stolte over å kunne presentere et måltid som består av de beste kortreiste råvarene Telemark har å by på, presentert på en utsøkt måte. Gå igjennom dette hotellet er som å gå igjennom Norges historen

Denne organisasjonen jobber for å fremme kultur, museer, næringsliv og natur, i vårt flotte fylket Telemark. Via sine hjemmesider og arrangementer markedsfører de Telemark på en moderne og spennende måte. De samarbeider med mange andre organisasjoner for å trekke både turister og forretningsreisende til vårt fylke. 

Vrådal Panorma er turoperatør som holder til den tettbygde området i Kviteseid kommune. De tilbyr mange aktiviteter året rundt. De er blant annet en av Norges største skisenter, har flotte langrennsløyper, utleie av hytter om vinteren. Om sommeren har de aktiviteter som golf, gondol, skatepark flotte strender og natur m.m. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler