Hopp til hovedinnholdet

Lærebedrifter innen reiselivsfaget

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 300.000 medlemmer. Organisasjonen består av 57 medlemsforeninger med tilknyttede lokallag. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.

Gaustablikk Høyfjellshotell er mer enn bare et fantastisk hotell. De tilbyr også hytte og leilighetutleie, skisenter, og masse arrangerte aktiviteter i Rjukan, som tur igjennom verdensarven, Rjukan Klatrepark, med mye mer. 

Hvite Busser har siden 1992 arrangert kunnskapsreiser  og klasseturer som har et unikt program.  Erfaringsmessig gir dette et stort faglig og sosialt utbytte for ungdommene som reiser med dem. De fokuserer temaer rundt menneskerettigheter, menneskeverd og demokrati ved å bruke kunnskapen og minnestedene fra det som skjedde under den annen verdenskrig. De reiser blant annet til Warszawa, Gdansk, Krakow, Berlin, Brussel m.m.

Kragerø Resort tilbyr masse flotte aktiviteter i sommerbyen Kragerø. På Stabbestad kan du kose deg i Spa-anlegget eller spille golf, tennis, kajakk eller leie sykkel. Kragerø Resort sørger for at sine gjester skal få den beste reiseopplevelsen med alle sine aktiviteter og arrangementer.  

Sandviken Camping tilbyr overnatting, aktiviteter og campingplass nær Rjukan. Sandviken Camping ligger helt nord i Tinnsjøen. Med 4 stjerners camping som har åpent hele året har vi en rekke muligheter som: Hundekjøring, Kanoutleie, Strikkhopp, Is-klatring, Badeland og mye mer. 

Tele-Tur AS er spesialister på reiser for lag og foreninger og har kunder fra hele sør-øst Norge. De arrangerer alt fra korte transporter til turer fra 1 - til så mange dager som er ønsket. De er først og fremst eksperter på å arrangere turer for lag, foreninger og grupper. Selv om det er bussturer som er deres hovedprodukt, så arrangerer de også flotte turer med fly ut i Europa.

Denne organisasjonen jobber for å fremme kultur, museer, næringsliv og natur, i vårt flotte fylket Telemark. Via sine hjemmesider og arrangementer markedsfører de Telemark på en moderne og spennende måte. De samarbeider med mange andre organisasjoner for å trekke både turister og forretningsreisende til vårt fylke. 

Vrådal Panorma er turoperatør som holder til den tettbygde området i Kviteseid kommune. De tilbyr mange aktiviteter året rundt. De er blant annet en av Norges største skisenter, har flotte langrennsløyper, utleie av hytter om vinteren. Om sommeren har de aktiviteter som golf, gondol, skatepark flotte strender og natur m.m. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler