Hopp til hovedinnholdet

Medlemsbedrifter innen resepsjonsfaget

Clarion Collection Hotel Bryggeparken ligger til i Skien sentrum og er en del av Nordic Choice Hotels Kjeden. Konseptet til denne bedriften er at gjesten skal være i fokus. Hotellet har mange stamgjester og tilbyr fasiliteter som gjør at gjesten skal føle seg som hjemme. De serverer frokost, Afternoon Sweets og kveldsbuffé til alle sine overnattingsgjester. 

Ved foten av Sør-Norges høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk Høyfjellshotell. Det som i 1970 startet som en liten fjellstue, består i dag av hotell, leiligheter, store flotte fjellhytter og et komplett skisenter. De har store konferansefasiliteter og 91 hotellrom. 

Kragerø Resort er mer enn bare rom til leie. Hotellet har et 1700 mål stort opplevelseområde, med spa-anlegg, tennisbaner, golfbaner, beach club, kajakker, konferansesenter, restauranter og et omfattende aktivitetstilbud i hele Kragerø distriktet. Hotellet ligger nydelig til på Stabbestad, hvor du får panorama utsikt over sommerbyen Kragerø. 

Quality Hotel Skjærgården ligger helt ved vannet, ca. 15 minutter fra Langesund. Hotellet er en del av Nordic Choice Kjeden, hvor de tilbyr gode konferansemuligheter og flott badeanlegg for sine gjester. Vinterhalvåret er det primært business og konferansegjester som benytter hotellet, mens om sommeren er hotellet fylt med barnefamilier i alle aldre.  

Straand Hotell AS ligger i bygda Vrådal, en turistbygd som byr på opplevelser og aktiviteter hele året. Hotellet er kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid.

Hotell fritidsparken ligger rett ved Grenlands største idrett- og fritidssenter, hvor de tilbyr alt ifra: Skøytehall, klatrepark, frisbeepark, tennisbaner, badepark, friidrettsarena med mer. I tillegg er hotellet kun 3 km utenfor Skien Sentrum.

Midt i Skien sentrum ligger det kjente rosa hotellet Thon Hotel Høyers. Her har de store konferansemuligheter og Skien by med sine aktiviteter som Telemarkskanalen, Ibsen, Brekkeparken og shopping, rett utenfor døren. 

Tuddal Høyfjellshotell er Norges eldste høyfjellshotell, med godt bevarte historiske gjenstander som er på utstilling. De stolte over å kunne presentere et måltid som består av de beste kortreiste råvarene Telemark har å by på, presentert på en utsøkt måte. Gå igjennom dette hotellet er som å gå igjennom Norges historen

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler