Hopp til hovedinnholdet

Alle medlemsbedrifter

Aarnes Kafeteria siterer: "Mange års erfaring med catering har gitt oss et godt rykte, hvor kvalitet, gode råstoffer og fagmessig tilberedning er vårt viktigste aktivum. God service og punktlig levering er også noe våre kunder vet å verdsette"

Senterkroa siterer: "Vi har gjennom årenes løp blitt en møteplass blant mange i bygda og omegn. Både for å ta en matbit eller bare for å slå av en prat med kjentfolk. Lokalene er lyse, lune og trivelig, noe som også være gjester setter pris på"

Aarnes Sjøormen siterer: "Her har vi holdt til siden 1996 og har som hovedmål å servere god hjemmelaget mat til veifarende. Vi kan tilby alt fra tradisjonsmat til a’la carte og andre internasjonale retter. Ønsker du kun kaffe og et kakestykke så er du og velkommen til det."

Aasmundsens Bakeri kombinerer rasjonell brødproduksjon med håndverksmessig fremstilling av kaker og spesialprodukter.  Bakeriet har også eget konditori, hvor Bløtkaker, Verdens Beste og andre spesialiteter håndlages. 

Ved de gamle sjøbodene ved langbryggene i Skien holder Becks Brasserie restaurant nydelig til. Restauranten byr på et internasjonalt meny med smakebiter fra mange land. Stedet er perfekt for selskaper, klubber og jobbmiddager. 

I deres pøslsemakeri på Tangen rett utenfor Kragerø sentrum produserer de Norges desidert største utvalg av egenproduserte middags / grillpølsevarianter.De produserer også alt innen kjøttpålegg, posteier, pate'er, spekemat, deiger og farser selv.

Bø Hotell har en flott restaurant som tilbyr alt ifra: småretter, selskapsmeny, koldtbord, bryllupspakke, julebord og selvsagt servering for sine hotellgjester med frokost, lunsj og middag. 

Becks Brasserie & Bar Osebro Porsgrunn er en stilfull og klassisk restaurant med en internasjonal meny. Restauranten er et gammelt herskapshus og har en praktfull beliggenhet nede ved elven.

Hotellets ambisjoner er å levere vertskap og matopplevelser utenom det vanlige. Kokkene er inspirert av Telemark som region med spennende råvarer og tradisjonsrike oppskrifter, i tillegg så er de flinke til å benytte oss av gode råvarer og ideer fra resten av verden når de ikke har tilgang til utelukkende lokale alternativer.

Gjennom året arrangerer Dyrsku'n Arrangement to større messer. I tillegg har de et produksjonskjøkken som leverer mat til kommunens institusjoner m.m.

De tilbyr nybakt brød og bakervarer av høy kvalitet for den kvalitetsbevisste forbrukeren.

Fersk og Ferdig er en generasjons bedrift med masse mat-glede! De driver i hovedsak med catering, men har også selskapslokaler til utleie. De leverer alt ifra tapas, snitter & smørbrød, julemat, kald og varmtbord til konfirmasjon eller andre arrangementer og event. 

Det som i 1970 startet som en liten fjellstue består i dag av hotell, leiligheter, fjellhytter og et skisenter. Restauranten tilbyr et bredt spekter med mat som er laget med norske råvarer fra havet og fjellet. Hotellet er et stort konferansehotell, så mange selskaper, møter og arrangementer blir holdt her. 

Hver dag tilbyr Gregorius hjemmelaget dagens middag, samt et stort utvalg av à la carte retter. De driver også en catering som står parat til å hjelpe deg med deilige retter til konfirmasjon, julebord, firmafest osv. 

Dette er et koselig bakeri som holder til på Brotorvet Senteret. De lager alt ifra snitter, kaker, bakst, m.m. 

Skolen ligger ved Telemarkskysten, i Porsgrunn kommune i rolig og landlige omgivelser. Folkehøgskolen er en verdidrevet skole. Skolen skal være verdibevisst og åpen, aktuell og nyskapende og gi gode faglige og sosialpedagogiske tilbud. Den skal være attraktiv for elever og personale, og en spennende samarbeidspartner for andre skoler/organisasjoner lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

På Haukeliseters kjøkken er de opptatt av tradisjonell norsk mat og lokale leverandører. Norsk mat-tradisjon kombinert med moderne smaker, ny utførelse og en fantastisk utsikt, legger grunnlag for en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.

Lasses er en hyggelig kafé og veikro. På deres menyfinner finner du god hjemmelaget mat, dagens middag, lunsj, påsmurt, à la carte, kaker og is. I tillegg har de catering og konferansefasiliteter. 

Hotell Vic er et frittstående hotell uten kjedetilknytning. Hotellet ligger godt sentralt i kunst og kulturbyen Porsgrunn. Restauranten serverer sine hotell-, selskap-, arrangementgjester med god og fargerike retter. Kjøkkensjefen er med i Telemarks mesterlaug og er prøvenemnd for kokkefaget. 

Stasjonen Kafe er IDEA Mat sitt ansikt utad mot kunden. Her serverer de bakeriprodukter, konditorvarer, lokalprodusert mat. Her har de fokus på gode og ferske råvarer. På Stasjonen Kafé ønsker de å gi kunden en god matopplevelse, i hyggelig atmosfære.  

Bedriften er et økologisk håndtverksbakeri som tilbyr bakst uten juks, med kunnskap og glede rundt rene og gode råvarer.

ISS Catering tilbyr alt fra bedriftskantiner driftet av én ISS ansatt, til store personalrestauranter med flere ti-talls ansatte. Denne kantinen holder til på kjøkkenet il ABB i Skien. Her sørger personalet for god og sunn mat. 

Jonas B. er flott jazz inspirert restaurant, som ligger nydelig til Bratsberg Brygge i Porsgrunn. De serverer alt i fra utsøkt pizza, pasta, salater og annet godt, både inne og ute langs med utsikt over Porsgrunns elven. Restauranten sjefen er også prøvenemnd i servitørfaget.

Hotellet ligger fantastisk til med en nydelig utsikt over sommerbyen Kragerø. I tillegg til spa, golf og andre fasiliteter, er maten en fasilitet i seg selv. Her serveres det alt i fra a la carte til buffet i en restaurant med nydelig panorama utsikt. 

Mathuset siterer: " Mathuset er synonymt med kvalitet, god service og 100% fornøyde kunder. Mat er personlig og vi setter vår ære i å lage den slik at det frister til gjentakelse. Vi leverer catering og selskapsmat til alle anledninger."

Menstad bydelshus Kafé, holder til på Borgestad. Her lager de mat med lokale og gode råvarer både til boende og gjester som kommer inn til kulturkafeen. Her er god mat og faglig kompetanse i fokus. 

Seylmager huset er en intim og koselig restaurant i Porsgrunn sentrum. Det ligger skjult og fredelig til langs Porsgrunn elven. De serverer alt ifra: A la carte og lunsjmenyer. 

Fabrikken sin visjon er at alle deres kunder gjennom å prøve deres produkter skal oppleve at produktene er lettvint å lage, resultatet blir vellykket og at det smaker godt. 

Quality Hotel Skjærgårdens kjøkken bruker sesongens råvarer fra lokale produsenter, og byr på spennende smaks-kombinasjoner hvor alt lages med glede, nyskapning og kreativitet. Alltid er deres hjørnesteiner i både planlegging og gjennomføring.

Deres hovedrestaurant er lys og romslig. Her serveres frokost, lunsj og middag. Til frokost er det et godt buffet utvalg. I lunsjen serveres enten en to rettersmeny eller en lunsjbuffet. Til middag er det en stor buffet med transjering av kjøtt, eller en tre rettersmeny som serveres. 

Raulandsakedimet er et kurs- og aktivitetssenter i Raulands sentrum. Kjøkkenet til Raulandsakademiet tilbyr god og hjemmelaget mat, med fokus på lokale råvarer. Til fest og selskap legger de vekt på å servere mat som har med norsk tradisjon å gjøre. 

AiR-klinikk har status som landsdekkende helseinstitusjon i spesialisthelsetjenesten og er en del av Rehabiliteringssenteret AiR AS. Kjøkkenet her har fokus på næringsrik og god mat. De har et effektiv institusjons kjøkken, som serverer mange gjester. 

Skien Fritidspark hotel ligger like ved Hjalmar Johansen og friluftsanlegget i Skien. Her sørger kjøkkenet for å servere god og sunde retter til sine hotellgjester. I tillegg, driver de cateringvirksomheten og serverer ved arrangementer ved Skien fritidspark.

I den koselige kaféen på Norsk Skieventyr, tilbyr de god mat som er laget fra bunn og hvor de bruker mest mulige lokale råvarer til. Her er det kvalitet og god smak som er i fokuset. Kaféen er videnkjent for sine hjemmelagede kjøttkaker og ovnsbakt fisk. Norsk mattradisjon blir godt bevart her. 

«Kafévirksomhet krever øvelse, erfaring og ekte kjærlighet til matlaging. Mat og drikke er viktig, også for studenter. God, næringsrik mat kan være med på å høyne livskvaliteten og studieprestasjonene». Dette er Studentsamskipnaden sin filosofi.

Deres kafeteria består av to romslige lokaler med plass til ca.130 gjester. I tillegg har de to store lokaler i underetasjen som sørger for at det alltid vil være god plass til deres besøkende. De har alltid en stor og variert meny, hvor man vil finne spesielle retter til faste dager. I tillegg har de cateringvirksomhet

I deres hyggelige restaurant, Brasseriet Madame Blom, finner du et godt vinkart og nydelig mat. Krystallkroner og moderne borddekking setter i tillegg en spiss på opplevelsen. Til større selskaper har de mange flotte selskapsmenyer å velge mellom.

På Tinholt kan du bestille kaker og snitter til alle anledninger. De har også ferskt brød hver dag.

Tollnes Selskapsmat siterer: "Vi satser på å være blant de beste når det gjelder leveranser av selskapsmat. Det vil si at vi til enhver tid ønsker å ha fornøyde kunder både når det gjelder kvalitet, en variert meny og til riktig pris."

Tuddal Høyfjellshotell fra av 1800- tallet.  Hotellet har en utsikt mot fjell, skogkledde åser og levende fiskevann. Mattilbudet er en viktig del av dette hotellet. De er stolte presentere måltider som består av de beste kortreiste råvarene i Telemark, som blir presentert på en utsøkt måte.

Victoria Gjestgiveri ligger i hjerte av havnebyen i Langesund. Bedriften har drevet med restaurant og gjestgiveri virksomhet siden 1904. Det er er noe de selvfølgelig er stolte av. Deres målsetning er å kunne tilby god mat, underholdning og enkel overnatting i Victoria-bygget også de neste 100 årene.

Villa Mat har siden starten i 1976, stått for driften av en Skiens flotteste vertskapshus Villa Fløyen, men i dag driver de også Skagerak Arenas VIP avdeling med store kurs/konferansemuligheter. Bedriftens ansatte har en høy fagkompetanse og en lidenskap for matlaging. 

Wesselgården er en kafé / restaurant rett utenfor Kragerø. Her serveres mat av lokale råvarer og alt lages helt fra bunnen. I det gamle huset i hagen har de et eget brygg-hus. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler