Hopp til hovedinnholdet

Kokk

4service Facility AS har bl.a. drift av personalrestauranten.

Bø Hotell er det eneste hotellet i Bø og ligger plassert i Bø sentrum. I sommersesongen fungerer hotellet som et turisthotell og høst, vinter og vår er hotellet kurs- og konferansehotell.

Becks Brasserie & Bar Osebro Porsgrunn er en stilfull og klassisk restaurant med en internasjonal meny. Restauranten er et gammelt herskapshus og har en praktfull beliggenhet nede ved elven.

Hotellets ambisjoner er å levere vertskap og matopplevelser utenom det vanlige. Kokkene er inspirert av Telemark som region med spennende råvarer og tradisjonsrike oppskrifter, i tillegg så er de flinke til å benytte oss av gode råvarer og ideer fra resten av verden når de ikke har tilgang til utelukkende lokale alternativer.

Gjennom året arrangerer Dyrsku'n Arrangement to større messer. I tillegg har de et produksjonskjøkken som leverer mat til kommunens institusjoner m.m.

Fersk og Ferdig er en generasjons bedrift med masse mat-glede! De driver i hovedsak med catering, men har også selskapslokaler til utleie. De leverer alt ifra tapas, snitter & smørbrød, julemat, kald og varmtbord til konfirmasjon eller andre arrangementer og event. 

Rustikt og koselig restaurant med tradisjonell norsk mat. Beliggenhet midt i Skien sentrum, på idylliske Langbrygga.

Det som i 1970 startet som en liten fjellstue består i dag av hotell, leiligheter, fjellhytter og et skisenter. Restauranten tilbyr et bredt spekter med mat som er laget med norske råvarer fra havet og fjellet. Hotellet er et stort konferansehotell, så mange selskaper, møter og arrangementer blir holdt her. 

Hver dag tilbyr Gregorius hjemmelaget dagens middag, samt et stort utvalg av à la carte retter. De driver også en catering som står parat til å hjelpe deg med deilige retter til konfirmasjon, julebord, firmafest osv. 

Skolen ligger ved Telemarkskysten, i Porsgrunn kommune i rolig og landlige omgivelser. Folkehøgskolen er en verdidrevet skole. Skolen skal være verdibevisst og åpen, aktuell og nyskapende og gi gode faglige og sosialpedagogiske tilbud. Den skal være attraktiv for elever og personale, og en spennende samarbeidspartner for andre skoler/organisasjoner lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

På Haukeliseters kjøkken er de opptatt av tradisjonell norsk mat og lokale leverandører. Norsk mat-tradisjon kombinert med moderne smaker, ny utførelse og en fantastisk utsikt, legger grunnlag for en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.

Heimat Vinje er en hyggelig kafe og veikro i Åmot sentrum. Her serveres det en god blanding av gode gamle klassikere, nye favoritter og enkelte lokale spesialiteter.

På Hos Gro finner du et ekte bakeri, muligheten til å bestille ta-med pizza eller annet på menyen. Ellers tilbys catering til alle anledninger.

Hotell Vic er et frittstående hotell uten kjedetilknytning. Hotellet ligger godt sentralt i kunst og kulturbyen Porsgrunn. Restauranten serverer sine hotell-, selskap-, arrangementgjester med god og fargerike retter. Kjøkkensjefen er med i Telemarks mesterlaug og er prøvenemnd for kokkefaget. 

Stasjonen Kafe er IDEA Mat sitt ansikt utad mot kunden. Her serverer de bakeriproduker, konditorvarer, lokalprodusert mat og de har fokus på gode råvarer. 

ISS Catering tilbyr alt fra bedriftskantiner driftet av én ISS ansatt, til store personalrestauranter med flere ti-talls ansatte. Denne kantinen holder til på kjøkkenet il ABB i Skien. Her sørger personalet for god og sunn mat. 

Hos Jacob og Gabriel står lokale råvarer, gode smaker, kunnskap og stolthet i sentrum for matlagingen. Her kan du få servert dagens husmannskost eller fordype deg fullt og helt i en 7 retters meny.

Jonas B. er flott jazz inspirert restaurant, som ligger nydelig til Bratsberg Brygge i Porsgrunn. De serverer alt i fra utsøkt pizza, pasta, salater og annet godt, både inne og ute langs med utsikt over Porsgrunns elven. Restauranten sjefen er også prøvenemnd i servitørfaget.

Hotellet ligger fantastisk til med en nydelig utsikt over sommerbyen Kragerø. I tillegg til spa, golf og andre fasiliteter, er maten en fasilitet i seg selv. Her serveres det alt i fra a la carte til buffet i en restaurant med nydelig panorama utsikt. 

La Bodega serverer god spansk tapas, salater, fisk og kjøttretter i et koselig og avslappet spansk inspirert miljø.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler