Hopp til hovedinnholdet

Kokk

Mathuset siterer: " Mathuset er synonymt med kvalitet, god service og 100% fornøyde kunder. Mat er personlig og vi setter vår ære i å lage den slik at det frister til gjentakelse. Vi leverer catering og selskapsmat til alle anledninger."

Menstad bydelshus Kafé, holder til på Borgestad. Her lager de mat med lokale og gode råvarer både til boende og gjester som kommer inn til kulturkafeen. Her er god mat og faglig kompetanse i fokus. 

Merci Restaurant ligger ved et prestisjetungt område i Porsgrunn by med utsikt over elven. Konseptet er inspirert av fransk mat og matopplevelse. 

Seylmager huset er en intim og koselig restaurant i Porsgrunn sentrum. Det ligger skjult og fredelig til langs Porsgrunn elven. De serverer alt ifra: A la carte og lunsjmenyer. 

For Nordraak matverksted handler det om kjærlighet, kjærlighet til menneskene og til råvarene. Her søker de alltid etter naturlige og rene råvarer som er produsert av mennesker med lidenskap og kjærlighet for det de holder på med. 

Quality Hotel Skjærgårdens kjøkken bruker sesongens råvarer fra lokale produsenter, og byr på spennende smaks-kombinasjoner hvor alt lages med glede, nyskapning og kreativitet. Alltid er deres hjørnesteiner i både planlegging og gjennomføring.

Tradisjonsrike telemarkshotell 8 km fra Rauland sentrum med rom og leiligheter.

De holder til på hjørnet av Skien kulturhus. De tilbyr noe for en hver smak, enten det er 3 retters meny, småretter eller selskap og catering. Dette er en kulturell restaurant som har gode kulturelle middagstilbud i forbindelse med Ibsenhuset som er rett ved siden av. 

Skien Fritidspark hotel ligger like ved Hjalmar Johansen og friluftsanlegget i Skien. Her sørger kjøkkenet for å servere god og sunde retter til sine hotellgjester. I tillegg, driver de cateringvirksomheten og serverer ved arrangementer ved Skien fritidspark.

Deres hovedrestaurant er lys og romslig. Her serveres frokost, lunsj og middag. Til frokost er det et godt buffet utvalg. I lunsjen serveres enten en to rettersmeny eller en lunsjbuffet. Til middag er det en stor buffet med transjering av kjøtt, eller en tre rettersmeny som serveres. 

«Kafévirksomhet krever øvelse, erfaring og ekte kjærlighet til matlaging. Mat og drikke er viktig, også for studenter. God, næringsrik mat kan være med på å høyne livskvaliteten og studieprestasjonene». Dette er Studentsamskipnaden sin filosofi.

Deres kafeteria består av to romslige lokaler med plass til ca.130 gjester. I tillegg har de to store lokaler i underetasjen som sørger for at det alltid vil være god plass til deres besøkende. De har alltid en stor og variert meny, hvor man vil finne spesielle retter til faste dager. I tillegg har de cateringvirksomhet

I deres hyggelige restaurant, Brasseriet Madame Blom, finner du et godt vinkart og nydelig mat. Krystallkroner og moderne borddekking setter i tillegg en spiss på opplevelsen. Til større selskaper har de mange flotte selskapsmenyer å velge mellom.

Tollboden Restaurant ligger nydelig til mellom sjøbodene innerst i Blindtarmen i Kragerø. Der for du servert deres klassikere, mens de lar nytenking og spennende smaker også få presentere seg. Det er ingen hemmelighet at Kragerø er Norges sommerby, derfor er det veldig hektisk og moro der på sommeren. 

Tuddal Høyfjellshotell fra av 1800- tallet.  Hotellet har en utsikt mot fjell, skogkledde åser og levende fiskevann. Mattilbudet er en viktig del av dette hotellet. De er stolte presentere måltider som består av de beste kortreiste råvarene i Telemark, som blir presentert på en utsøkt måte.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler