Hopp til hovedinnholdet

Lærebedrifter innen kafé og catering

Aarnes Kafeteria siterer: "Mange års erfaring med catering har gitt oss et godt rykte, hvor kvalitet, gode råstoffer og fagmessig tilberedning er vårt viktigste aktivum. God service og punktlig levering er også noe våre kunder vet å verdsette"

Senterkroa siterer: "Vi har gjennom årenes løp blitt en møteplass blant mange i bygda og omegn. Både for å ta en matbit eller bare for å slå av en prat med kjentfolk. Lokalene er lyse, lune og trivelig, noe som også være gjester setter pris på"

Aarnes Sjøormen siterer: "Her har vi holdt til siden 1996 og har som hovedmål å servere god hjemmelaget mat til veifarende. Vi kan tilby alt fra tradisjonsmat til a’la carte og andre internasjonale retter. Ønsker du kun kaffe og et kakestykke så er du og velkommen til det."

Fersk og Ferdig er en generasjons bedrift med masse mat-glede! De driver i hovedsak med catering, men har også selskapslokaler til utleie. De leverer alt ifra tapas, snitter & smørbrød, julemat, kald og varmtbord til konfirmasjon eller andre arrangementer og event. 

Hver dag tilbyr Gregorius hjemmelaget dagens middag, samt et stort utvalg av à la carte retter. De driver også en catering som står parat til å hjelpe deg med deilige retter til konfirmasjon, julebord, firmafest osv. 

Skolen ligger ved Telemarkskysten, i Porsgrunn kommune i rolig og landlige omgivelser. Folkehøgskolen er en verdidrevet skole. Skolen skal være verdibevisst og åpen, aktuell og nyskapende og gi gode faglige og sosialpedagogiske tilbud. Den skal være attraktiv for elever og personale, og en spennende samarbeidspartner for andre skoler/organisasjoner lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Lasses er en hyggelig kafé og veikro. På deres menyfinner finner du god hjemmelaget mat, dagens middag, lunsj, påsmurt, à la carte, kaker og is. I tillegg har de catering og konferansefasiliteter. 

Heimat Vinje er en hyggelig kafe og veikro i Åmot sentrum. Her serveres det en god blanding av gode gamle klassikere, nye favoritter og enkelte lokale spesialiteter.

Stasjonen Kafe er IDEA Mat sitt ansikt utad mot kunden. Her serverer de bakeriprodukter, konditorvarer, lokalprodusert mat. Her har de fokus på gode og ferske råvarer. På Stasjonen Kafé ønsker de å gi kunden en god matopplevelse, i hyggelig atmosfære.  

ISS Catering tilbyr alt fra bedriftskantiner driftet av én ISS ansatt, til store personalrestauranter med flere ti-talls ansatte. Denne kantinen holder til på kjøkkenet il ABB i Skien. Her sørger personalet for god og sunn mat. 

Mathuset siterer: " Mathuset er synonymt med kvalitet, god service og 100% fornøyde kunder. Mat er personlig og vi setter vår ære i å lage den slik at det frister til gjentakelse. Vi leverer catering og selskapsmat til alle anledninger."

Menstad bydelshus Kafé, holder til på Borgestad. Her lager de mat med lokale og gode råvarer både til boende og gjester som kommer inn til kulturkafeen. Her er god mat og faglig kompetanse i fokus. 

I den koselige kaféen på Norsk Skieventyr, tilbyr de god mat som er laget fra bunn og hvor de bruker mest mulige lokale råvarer til. Her er det kvalitet og god smak som er i fokuset. Kaféen er videnkjent for sine hjemmelagede kjøttkaker og ovnsbakt fisk. Norsk mattradisjon blir godt bevart her. 

«Kafévirksomhet krever øvelse, erfaring og ekte kjærlighet til matlaging. Mat og drikke er viktig, også for studenter. God, næringsrik mat kan være med på å høyne livskvaliteten og studieprestasjonene». Dette er Studentsamskipnaden sin filosofi.

Deres kafeteria består av to romslige lokaler med plass til ca.130 gjester. I tillegg har de to store lokaler i underetasjen som sørger for at det alltid vil være god plass til deres besøkende. De har alltid en stor og variert meny, hvor man vil finne spesielle retter til faste dager. I tillegg har de cateringvirksomhet

Tollnes Selskapsmat siterer: "Vi satser på å være blant de beste når det gjelder leveranser av selskapsmat. Det vil si at vi til enhver tid ønsker å ha fornøyde kunder både når det gjelder kvalitet, en variert meny og til riktig pris."

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler