Hopp til hovedinnholdet

Servitør

Becks Brasserie & Bar Osebro Porsgrunn er en stilfull og klassisk restaurant med en internasjonal meny. Restauranten er et gammelt herskapshus og har en praktfull beliggenhet nede ved elven.

Det som i 1970 startet som en liten fjellstue består i dag av hotell, leiligheter, fjellhytter og et skisenter. Restauranten tilbyr et bredt spekter med mat som er laget med norske råvarer fra havet og fjellet. Hotellet er et stort konferansehotell, så mange selskaper, møter og arrangementer blir holdt her. 

Jonas B. er flott jazz inspirert restaurant, som ligger nydelig til Bratsberg Brygge i Porsgrunn. De serverer alt i fra utsøkt pizza, pasta, salater og annet godt, både inne og ute langs med utsikt over Porsgrunns elven. Restauranten sjefen er også prøvenemnd i servitørfaget.

Hotellet ligger fantastisk til med en nydelig utsikt over sommerbyen Kragerø. I tillegg til spa, golf og andre fasiliteter, er maten en fasilitet i seg selv. Her serveres det alt i fra a la carte til buffet i en restaurant med nydelig panorama utsikt. 

La Bodega serverer god spansk tapas, salater, fisk og kjøttretter i et koselig og avslappet spansk inspirert miljø.

Seylmager huset er en intim og koselig restaurant i Porsgrunn sentrum. Det ligger skjult og fredelig til langs Porsgrunn elven. De serverer alt ifra: A la carte og lunsjmenyer. 

Quality Hotel Skjærgårdens kjøkken bruker sesongens råvarer fra lokale produsenter, og byr på spennende smaks-kombinasjoner hvor alt lages med glede, nyskapning og kreativitet. Alltid er deres hjørnesteiner i både planlegging og gjennomføring.

De holder til på hjørnet av Skien kulturhus. De tilbyr noe for en hver smak, enten det er 3 retters meny, småretter eller selskap og catering. Dette er en kulturell restaurant som har gode kulturelle middagstilbud i forbindelse med Ibsenhuset som er rett ved siden av. 

Deres hovedrestaurant er lys og romslig. Her serveres frokost, lunsj og middag. Til frokost er det et godt buffet utvalg. I lunsjen serveres enten en to rettersmeny eller en lunsjbuffet. Til middag er det en stor buffet med transjering av kjøtt, eller en tre rettersmeny som serveres. 

Tuddal Høyfjellshotell fra av 1800- tallet.  Hotellet har en utsikt mot fjell, skogkledde åser og levende fiskevann. Mattilbudet er en viktig del av dette hotellet. De er stolte presentere måltider som består av de beste kortreiste råvarene i Telemark, som blir presentert på en utsøkt måte.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler