Hopp til hovedinnholdet

Bachelor i hotelledelse

Kanskje du jobber på hotell, er kokk, servitør, baker, butikkslakter, fagarbeider industriell produksjon, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, sjømathandler, fagarbeider sjømatproduksjon eller slakter? Ønsker du å videreutvikle dine ferdigheter?

Hotelledelse Yrkesveistudiet bygger på relevant yrkesfaglig utdanning med fagprøve. Studiet inspirerer fagarbeidere til videre utdanning mot lederstillinger i bransjen.

Som student i hotelledelse Y-vei får du tilpasset intensiv undervisning og prøving i matematikk, norsk og engelsk. Du vil også få praksisrelatert undervisning i økonomifag.

Opplegget er tilrettelagt som kompensasjon for manglende generell studiekompetanseog fritak for enkelte emner med grunnfag i fagbrevet.

Studieopplegget sikrer deg samme læringsutbytte og kvalifikasjoner etter endt studium som studenter som er tatt opp på grunnlag av generell studiekompetanse og spesielle opptakskrav. Bachelorstudiet i hotelledelse gir deg en unik mulighet til å spesialisere deg for lederstillinger i en stor nasjonal og internasjonal bransje.

Bachelorgraden kvalifiserer også til videre masterstudiet International Hospitality Management.

Mer informasjon om studiet: https://www.uis.no/studietilbud/hotell-og-reiseliv/hotelledelse-y-vei/ 

Søknadsfrist: 15.april 2019

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler