Hopp til hovedinnholdet

Bachelorstudiet i Serviceledelse og Markedsføring

Med fagbrev innen Reiselivsfaget, Resepsjonsfaget, Salgsfaget og Kontor- og administrasjonsfaget kan søke Bachelorstudiet innen Serviceledelse og Markedsføring på Høgskolen i Hedmark. Dette er via y-veien, uten studiespess. 

Informasjon om studiet: 

Tjenesteyting er utgangspunktet for all økonomisk aktivitet og nødvendig for at økonomien og samfunnet skal fungere godt. Tjenesteytende sektor utgjør i dag over 80 prosent av arbeidsstokken i Norge og hoveddelen av økonomien. 

Bachelor i serviceledelse og markedsføring er skreddersydd for og i samarbeid med tjenesteytende sektor. Du vil tilegne deg kunnskap om service, kundebehandling, markedsføring, personalledelse og digitale arbeidsformer.

Mulighetene digitaliseringen byr på tas med i nærmest alle emner innen markedsføring og serviceledelse. Gjennom praksis vil du kunne knytte kontakter for videre karriere.

Høgskolen i Innlandet er alene om å tilby et slikt studium blant statlige høgskoler og universiteter. En god miks av ulike aldersgrupper i klassen gjør at studiet bærer preg av mye erfaringsutveksling. 

Bachelor i serviceledelse og markedsføring kvalifiserer til opptak på  Master i økonomi og ledelse med spesialisering markedsføringsledelse. 

Med ditt fagbrev er du kvalifisert til å søke Y-vei. 

Høgskolen har tatt opp studenter med fagbrev siden 2009 og har svært gode erfaringer. Studentene med fagbrev kan vise til gode eller svært gode resultater dersom de velger å følge studieprogresjonen og legger inn arbeidsinnsatsen deretter.

Opptak for Y-vei kandidater foregår gjennom lokalt opptak. Opptakskontoret kan nås på mail: opptak@inn.no eller telefon: 62 43 00 00. Studieansvarlig for studiet er Daniela Lundesgaard: daniela.lundesgaard@inn.no . Mer informasjon om studiet finner en på Høgskolens hjemmeside: www.inn.no/BAservice

Søknadsfrist er den 15.april 2019.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler